Cursus Hairextensions

Cursus aanbod

Cursus Masterclass Hairextensions

Ben je toe aan een carrière switch? Zin om wat nieuws te leren? Wil je met jouw reeds bestaande salon een nieuwe richting inslaan? Sprong in het diepe nemen en eindelijk als zelfstandige aan de slag te gaan? Leren van vak idioten met meer dan 20 jaar ervaring? Dit is het moment! 

Jaren geleden volgde ik mijn cursus om hairextensions te leren zetten. Ontzettend leuk en leerzaam én waarmee ik nu al jarenlang mijn eigen salon run en mijn eigen brood verdien.

Terwijl ik arbeidsongeschikt (Wajong uitkering) was, heb ik samen destijds met het UWV gekeken waar voor mij de mogelijkheden lagen. En kijk mij nu, jarenlang lekker aan het werk, met mijn passie bezig zijn, lekker verdienen én mijn eigen tijden indelen! 

Dit had ik destijds nooit durven dromen!

Wil jij dat ook? Hairextensions Gelderland is ruim 10 jaar bekend met het UWV, Wajong & WW.

Wanneer je onze cursus of UWV re-integratie traject volgt, ben je uitstekend voorbereid om direct als zelfstandig Hairextensions Specialist te werken.

Informeer bij jouw werkcoach bij het UWV in jouw buurt wat voor jou de mogelijkheden zijn!

Wij geven één op één trainingen & cursussen waardoor je perfect leert om een complete haarverlenging te kunnen zetten en waarmee wij je alle aandacht, tips & trucs geven!

Tevens zijn wij te boeken om jou en/of jouw personeel in jouw kapsalon de technieken aan te leren.

De cursus bestaat uit 1 dagdeel: hierbij leer je een complete haarverlenging te plaatsen op een echt model. Wij zorgen voor een model en het model betaalt tegen inkoopsprijs de extensions.

Ook na het behalen van je certificaat, kun je altijd bij ons terecht voor al je vragen maar ook voor je hairextensions en al je producten die je nodig zult hebben voor in je salon.

Prijzen cursus: Hairextensions Specialist €750 dit is inclusief: starterskit: hairextensions connector tang, verwijdertang, verwijdervloeistof, beschermplaatjes, clips, kleurenring, puntkam, verdeelklem en een deelname certificaat waarmee jij thuis direct voor jezelf aan de slag kunt gaan.

Interesse in een cursus? 

Hairextensions Gelderland

Locatie Bemmel:

Lijsterbesstraat 7

6681 ZR Bemmel

Tel: 064029 4461

KvK: 63854120

Volg ons op Facebook