Microring Weave

Microring Weave

Hoe wordt de hairweave microring techniek bevestigd?

Deze weave wordt in je haar bevestigd met een microring. Een plukje van het eigen haar en een plukje van de matten gaat door dit ringetje. Door de microring dicht te knijpen is de weave bevestigd aan je eigen haar. Om te zorgen dat de extensions niet uit je haar glijden wordt er gebruik gemaakt van microringen met een siliconenlaagje aan de binnenzijde voor extra grip.

Hoelang draagbaar?

De weave groeit met het eigen haar uit en dient na zo’n 4-6 weken omhoog geplaatst te worden. Dit is ook afhankelijk van hoe snel het haar groeit en hoe het haar verzorgd wordt. De weave wordt dan verwijderd en daarna wordt de weave in het haar terug geplaatst. Doet u dit niet tijdig dan heeft u kans dat de kwaliteit van de weave maar ook het eigen haar aangetast wordt door de klitten die zich vormen in de aanzet van het haar.

Hoe vaak herplaatsen?

De weave kan herplaatst worden tot het haar aan vervanging toe is. De weave is bij een juiste verzorging gemiddeld tot 6 maanden te dragen (bij Indian Hair, bij Russian Hair kan dit tot wel 12 maanden meegaan)

Russian Hairweaves

Voordelen van deze hairweave:

  • De extensions zijn 30 cm breed en daarom heb je voor een VOLUME  maar 1 baan nodig. Voor een VERLENGING heb je 2 stuks nodig bij dun tot normaal eigen haar en voor extra dik haar moet  je 3 stuks plaatsen.
  • De lengte is er in 40cm, 50cm, 60cm, 70cm en 80cm double drawn, dat zijn extra dikke en volle punten.
  • De hairextensions zijn van Russian Mongolian hair, deze haar soort is erg sterk en gaat daarom ook langer mee, 6-12 maanden! 
  • De extensions kun je kleuren en krullen.

Op maat gemaakte extensions

Wij kunnen van alle kleuren een ombre maken of een mix extensions. Je kunt ons vragen op bijvoorbeeld een extensions te maken met de kleur bruin met rood, dit is voor ons geen probleem.

Kleuren van onze extensions

Deze extensions kun je kleuren maar houd er rekening mee dat het haar een andere structuur heeft als je eigen haar en dat de kleur iets anders kan uitpakken. Je kunt eventueel eerst een proef stukje afknippen en deze uitproberen met je eigen verf. Blonderen van deze extensions gaat prima, laat dit wel door een professional doen. Houd er ook bij blonderen rekening mee dat het haar een andere structuur heeft als je eigen haar en dat de kleur iets anders kan uitpakken. Elke chemische behandeling kan de kwaliteit van het haar aantasten en dit is op eigen risico.Wij nemen de extensions dan ook niet retour.

Garantie op de extensions

Voor garantie op onze extensions dien je bij ons de verzorging producten aan te schaffen voor een lange houdbaarheid van je extensions. Zonder aanschaf van onze producten heb je geen garantie.

Indian Hairweaves

Double drawn hair bundles van prachtig human hair en Remy’s gesorteerd. Double drawn houdt in dat de kop van de hairweave net zo dik is als de punten. De lengte van de weft is 50 cm.

Eigenschappen van de hairweave:

Human hair remy kwaliteit.
Extra dikke volle punten.
Lengte 50 cm.
Breed 55 cm.
Gewicht 45 gram.
Levensduur is 3 a 4 maanden

Hairextensions Gelderland

Locatie Bemmel:

Lijsterbesstraat 7

6681 ZR Bemmel

Tel: 064029 4461

KvK: 63854120

Volg ons op Facebook